AUDICIÓ/CONCERT DIDÀCTIC

DE MÚSICA I DANSA TRADICIONAL MALINKÉ

Dirigit a :   E. Infantil de 2on cicle, primària (C.I./C.M./C.S.) i secundària.

Adeqüem les explicacions a les edats.

Aquesta audició convida a descobrir la música i la dansa tradicional del poble Malinké interpretada amb molt de respecte i admiració per una part dels components del grup NA NARA www.nanara.es

 

Durant el transcurs de l’audició, 4 músics  i  1 ballarina  professionals, mostraran aspectes lligats a la música i la dansa de l'Àfrica de l'oest (la riquesa de patrons rítmics, de instruments, la seva sonoritat i naturalesa, etc...), i faran participar al públic per gaudir plegats d'aquesta cultura.


Una audició de Música i Dansa Tradicional  Malinké per posar en rellevància la gran riquesa cultural i del folklore de l'Àfrica Occidental. Amb la intenció, al mateix temps, de sensibilitzar a tots els espectadors que darrere de qualsevol  persona immigrant, vingui d’on vingui,  hi ha tota una cultura amb molts aspectes interessants del país d’on prové.

Després de moltes peticions, ens fa molta il.lusió anunciar-vos que, ens hem aventurat a fer samarretes d'INUWALI KI FANY (=moltes gràcies en Susu), per  tothom qui hi estigui interessat en tenir-ne una!!


Model: home i dona
Color: blau fosc
Talles: de la S a la XL
Preu: 10€

Podeu fer la vostra comanda pel formulari, per mòbil o a info@inuwalikifany.es

Moltes gràcies! Inuwali ki fany!